fbpx
Main menu
Fortuna u Čakovcu: Glasaj za svoju sreću!

Fortuna u Čakovcu: Glasaj za svoju sreću!

ČAKOVEC, 19. ožujka 2014. - Kandidatkinja Hrvatske stranke umirovljenika na izborima za članove Europskog parlamenta Višnja Fortuna predstavila je u srijedu svoj program građanima Čakovca i Međimurske županije.

Istaknula je da će u Europskom parlamentu nastaviti raditi posao koji je u Hrvatskoj radila cijeli radni vijek, a to je socijalna politika. "Što god radila i gdje god bila, ja sam socijalna radnica", rekla je Fortuna dodajući kako je u svojoj karijeri prošla sve stepenice, od socijalne radnice koja na terenu radi s korisnicima do pročelnice zadužene za socijalnu politiku Grada Zagreba. Osim dugogodišnjeg radnog iskustva, kao jedan od najvažnijih argumenata u prilog svojoj kandidaturi, navela je rad na usklađivanju europskih zakona s domaćim zakonodavstvom u procesu pristupanja Hrvatske u EU. "Materija mi je poznata, počet ću raditi odmah nakon što me izaberete", poručila je Fortuna građanima Čakovca zaključivši svoje predstavljanje riječima: "Sedam je sretan broj, a ja sam Fortuna - glasajte za svoju sreću, glasajte za Fortunu!"

Podsjetimo, kandidatkinja HSU Višnja Fortuna nalazi se na sedmom mjestu koalicijske liste SDP-HNS-HSU.

Na tribini u Čakovcu govorio je i predsjednik HSU Silvano Hrelja koji je naglasio da "nije bilo naše stranke, umirovljenici u Hrvatskoj ne bi dobili 40 milijardi kuna dodatnih prava u posljednjih deset godina", koja su dobili, kako je rekao, djelovanjem HSU-a, podsjetivši okupljene da je riječ o obeštećenju umirovljenika, dodatku na mirovinu i brojnim drugim pravima.

Umirovljenike je pozvao da na predstojećim europskim izborima na zajedničkoj listi Kukuriku koalicije zaokruže Višnju Fortunu koja predstavlja cijelu Hrvatsku stranku umirovljenika i na taj način učvrste politički položaj umirovljenika i zaštite svoje mirovine od bilo kakvih nasrtaja.

"Mi smo tempirana bomba i tko god dirne u umirovljenička prava, ne može pobjediti na bilo kojim izborima", zaključio je Hrelja.

Na vrh članka

Facebook