fbpx
Meet Gavern - Stranka Vaše budućnosti
Ispiši ovu stranicu
Požega: Uspješno završen prvi dio obuke umirovljenika za rad na računalima Foto: epozega.com

Požega: Uspješno završen prvi dio obuke umirovljenika za rad na računalima

U četvrtak, 10. travnja u prostorijama Gradske organizacije HSU-a Požega okupila se prva grupa umirovljenika - polaznika obuke za rad na računalima na prigodnom domjenku.

Uz razgovor i podsjećanje na uspješno završen proljetni dio obuke koju je financirao Grad Požega na zahtjev Gradske organizacije HSU-a, kroz koju je prošlo više od 70 umirovljenika, prigodne zahvalnice polaznicima je uručio predsjednik požeškog HSU-a Svetislav Marić, koji je pri tome istakao:

„Zadovoljni smo prihvaćanjem naših zahtjeva koji su u obliku amandmana uvršteni u gradski proračun i koje je gradska vlast prepoznala kao dio potreba umirovljenika. Danas se zahvaljujemo umirovljenicima-polaznicima obuke za rad na računalima kojih će na jesen zasigurno biti i više. Sutra ćemo također izvijestiti javnost i o tijeku postavljanja zaštitnih kućica na autobusna stajališta kao i prvim korisnicima naknada za prijevoz na liječenje u Zagreb i druge gradove na čemu radi službeno povjerenstvo. Poznato je da su među umirovljenicima i građanima vrlo dobro prihvaćene i nove autobusne linije u rubne dijelove grada. Ne smeta nas što sada neke druge političke opcije pokušavaju svojatati ono što smo mi već predložili za dobrobit građana i posebno umirovljenika, jer ima toliko toga što još treba predložiti da će valjda i oni način nešto da se čuje i njihov glas.
Očekujemo veću suradnju umirovljenika i građana u cilju prijedloga za poboljšicu života u našim mjesnim zajednicama pa pozivamo sve da učestvuju u našim analizama dosadašnjeg rada i djelovanja vijeća mjesnih odbora, a koju pokrećemo od danas svakodnevnim razgovorima u našim prostorijama.“ - završio je Svetislav Marić.

Prenosimo s http://www.epozega.com/index.php?option=com_content&view=article&id=837:umirovljenici-pc

© Hrvatska stranka umirovljenika :: 2013 | Web by studioFABER