fbpx
Main menu
HSU donira 60 tisuća kuna za pomoć poplavom pogođenim područjima Foto: Glas Slavonije/Mario Kokaj

HSU donira 60 tisuća kuna za pomoć poplavom pogođenim područjima

Nova inicijativa Hrvatske stranke umirovljenika dokazuje da se nije zaboravilo na pomoć stanovništvu područja pogođenog poplavama.

Nakon potpisanog Sporazuma o suradnji Hrvatske stranke umirovljenika i Vinkovačke udruge umirovljenika, na inicijativu čelništva HSU pokrenuta je humanitarna akcija za članove Hrvatske stranke umirovljenika sa područja zahvaćenog ovogodišnjim poplavama. Akcija će se provoditi tijekom narednih dvanaest mjeseci na području općina Gunja i Drenovci, a HSU je za ovu inicijativu donirala 60 tisuća kuna.
Županijska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika Vukovarsko-srijemske županije i Vinkovačka udruga umirovljenika podijelile su poklon bonove za kupnju kućanskih potrepština za 48 članova HSU iz navedene dvije općine. Bonovi se mogu realizirati u trgovinama "Patričar" u Gunji i Posavskim Podgajcima.

"U Hrvatskoj stranci umirovljenika bilo nam je izuzetno drago da smo u prilici pomoći našim članovima, jer su ovi hrabri ljudi pretrpjeli mnogo toga tijekom poplava. Donaciju smo izvršili u skladu s našim mogućnostima, te se nadamo da će naš primjer konkretne i kontinuirane brige za građane slijediti i drugi. Zahvaljujem Vinkovačkoj udruzi umirovljenika na suradnji te se nadam da ćemo i u budućnosti imati priliku raditi zajedno na ovakvim i sličnim projektima", izjavio je predsjednik Županijske organizacije Vukovarsko-srijemske županije HSU Marinko Lukenda.

Na vrh članka

Facebook