fbpx
Main menu
Donirali smo hranu mještanima županjske Posavine HSU

Donirali smo hranu mještanima županjske Posavine

Potaknuti apelom mještana poplavljenih područja županjske Posavine, Hrvatska stranka umirovljenika donirala je Crvenom križu hranu u vrijednosti 10 tisuća kuna kako bi se ublažio problem nedostatka osnovnih namirnica u Gunji i ostalim mjestima pogođenim poplavama.

Predsjednik HSU Vukovarsko-srijemske županije Marinko Lukenda predao je paket pomoći koji se sastoji od mlijeka, riže, tjestenine, krumpira, soli, ulja, šećera, mesnih prerađevina i ribe u skladište Crvenog križa u Gunji.

Pozivamo i druge političke stranke da se odazovu apelima za pomoć i pomognu potrebitima kao što to redovito čini HSU čiji su članovi pretežito starije osobe koje nisu zaboravile vrijednosti solidarnosti i brige o drugima.

Podsjećamo, osim ove jednokratne pomoći, Hrvatska stranka umirovljenika, u suradnji s Vinkovačkom udrugom umirovljenika provodi projekt pomoći najugroženijim umirovljenicima koji su stradali od poplava prema kojem 47 umirovljenika, u mjesečnim anuitetima, u trajanju godinu dana prima pomoć u vrijednosti 100 kuna. Nije mnogo, ali je u okviru naših skromnih mogućnosti.

Poručujemo drugim političkim strankama – učite od umirovljenika.

Na vrh članka

Facebook