fbpx
Main menu
Predstavljamo vam novu internet stranicu Hrvatske stranke umirovljenika!

Predstavljamo vam novu internet stranicu Hrvatske stranke umirovljenika!

Očekivano, pobijedili smo i hakere! Kažu da u svakoj šali ima pola istine, no to nas neće omesti da s ponosom predstavimo novu, funkcionalniju, moderniju i ljepšu internet stranicu Hrvatske stranke umirovljenika.

Nakon učestalih hakerskih napada i 'rušenja' stranice koja su, slučajno ili ne, koincidirala s rokovima za objavu izvještaja o primljenim donacijama i potrošenim sredstvima u kampanji za lokalne izbore, ponovno smo s vama u novom ruhu.

Dobro je poznato da se sve više umirovljenika koristi internetom, stoga je na nama da pratimo taj korak i idemo naprijed. Otud i inspiracija za novu stranicu na kojoj ćete svakodnevno imati priliku čitati nove vijesti iz umirovljeničkog svijeta, ali i iz svijeta rada, politike, zdravstva... Na početnoj stranici uočljiv je izbornik u gornjem desnom uglu u kojemu možete saznati više 'tehničkih' informacija o našoj stranci. Na plavoj liniji, osim slogana, izdvojen je izbornik koji sadrži statut stranke, važne dokumente (financijska izvješća i slično), pristupnicu i novu rubriku HSU u Saboru. U ovoj rubrici predstavljena su naših četvero saborskih zastupnika s kontakt podacima u slučaju da imate pitanje ili problem ili se jednostavno želite javiti vašem predstavniku u parlamentu. Redom, to su: Ljiljana Cvjetović, Višnja Fortuna, Željko Šemper i Silvano Hrelja. U ovoj rubrici imat ćete priliku čitati o dijelu aktivnosti naših zastupnika u Saboru.

Imamo pregledno i jasno polje u kojemu su četiri glavne vijesti od čega će jedna uvijek biti istaknuta kao glavna. Ispod polja 'vijesti' nalazi se rubrika 'naglasak' u kojoj ćemo objavljivati izjave iz medija za koje smatramo da zaslužuju posebnu pažnju. Bit će tu ponekad i koja kritika, jer, priznat ćete, često u medijima čitamo izjave o mirovinama koje daju ljudi koji se nedovoljno razumiju problematiku.

I to je to! Zvuči jednostavno u ovih nekoliko rečenica, ali nije tako! Najbolje o tome mogu svjedočiti oni koji radili na ovom projektu, a posebno se to odnosi na Josipa Fabijanića i studio Faber koji je odgovoran za dizajn stranice i ostala tehnička rješenja, na čemu mu se toplo zahvaljujemo!

Poštovani čitatelju, Hrvatska stranka umirovljenika želi ti ugodan boravak na našoj stranici.

Do čitanja!

Na vrh članka

Facebook