fbpx
Main menu

Predsjedništvo HSU: Puna podrška Mariji Ilić

Predsjedništvo Hrvatske stranke umirovljenika u potpunosti podupire potpredsjednicu stranke Mariju Ilić i legalno izabrano vodstvo Osječko-baranjskog HSU-a.

Neargumentirani i anonimni medijski napad na gospođu Mariju Ilić isključivi je pokušaj nekolicine pojedinaca da zadrže svoje privilegije i stave osobne interese ispred interesa umirovljenika i stranke.  
 
Marija Ilić učinila je mnogo u posljednjih desetak godina u promicanju interesa osoba starije životne dobi i provođenju programa HSU-a. O tome možda najbolje svjedoče rezultati izbora za Europski parlament, na koje se pozivaju 'anonimni članovi HSU-a'. Marija Ilić je u svome gradu Belišću, na listi SDP, HSU i HNS-a osvojila 32 posto glasova i bila je kandidat s najviše osvojenih glasova, ostavivši iza sebe kandidate drugih stranaka. Na zajedničkoj listi, Marija Ilić osvojila je četvrto mjesto prema broju osvojenih glasova u cijeloj Hrvatskoj.  Predsjedništvo HSU-a tada je izrazilo žaljenje što umirovljenici u Hrvatskoj nemaju predstavnika u Europskom parlamentu.

Predsjedništvo HSU-a i dalje će s posebnom pažnjom pratiti situaciju u Osječko-baranjskoj županiji. U tom smislu, voljeli bi da se, kako navodi anonimni autor priopćenja, '50 ogorčenih članova HSU-a istoka Hrvatske' predstavi i imenom i prezimenom brani svoje navodne argumente. Na takvu atmosferu u stranci nismo navikli jer stranačka tijela raspravljaju o svim pitanjima i odluke se donose većinom glasova, bez iznimke.   

Predsjedništvo Hrvatske stranke umirovljenika

Na vrh članka

Facebook