Nastavljamo s nuđenjem konkretnih rješenja!

U nastojanju da našim sugrađanima, osobito starije životne dobi, pružimo pomoć u prevladavanju svakodnevnih teškoća Savjet Hrvatske stranke umirovljenika izradio je Prijedlog

Društvene mreže

Gradska organizacija HSU Đakovo održala konferenciju za medije povodom drastičnog poskupljenja odvoza smeća

Predsjednik ŽO HSU Osječko-baranjske županije Zoran Vinković održao je u ponedjeljak, 20. lipnja konferenciju za medije povodom odnosa HDZ-ove vlasti u Đakovu prema građanima. Upozorio je da lokalna vlast diže cijene komunalnih usluga umjesto da radi na zaštiti standarda građana

„Najnoviji primjer za to je povećanje odvoza smeća koje će očigledno “doprinijeti povećanju standarda života svih građana ovoga grada” gdje je to smeće otišlo u prosjeku od 50 do 70 posto kako prema domaćinstvima tako i prema gospodarstvu i to je sasvim sigurno mjera koja dodatno ugrožava standard stanovnika ovoga grada , prigradskih naselja, ali i cjelokupnog gospodarstva na području grada Đakova. Ako spomenem i povećanje vode zajedno s odvodnjom od gotovo 40 posto, plus povećanje onog paušala za pružanje te usluge od 20 posto, tada vidimo da očigledno ovdje u Đakovu je na vlasti jedan sasvim drugi HDZ za razliku od onoga koji, iako neaktivno i neefikasno, ali ipak pokušava nešto napraviti kroz samu Vladu RH”, kazao je Vinković.

Na konferenciji za medije je također iznio niz primjedbi upravljanju gradom u zadnjih pet godina, što možete čuti na sljedećoj poveznici Novog radija: