Novosti

Društvene mreže

Izabrano novo vodstvo GO HSU Slavonski Brod!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nakon što je prošlo tek nešto više od mjesec dana od kada je imenovana povjerenica GO HSU Slavonski Brod danas je održana izborna skupština.

Uz veliki broj nazočnih članova stranke među kojima su bili i predsjednik Veselko Gabričević te povjerenik županijske organizacije HSU Brodsko-posavske županije Goran Pešut skupština je uspješno održana.

U svom obraćanju predsjednik Gabričević je pohvalio rad novih članova u Slavonskom Brodu i istaknuo kako se nastavlja pomlađivanje i kadrovsko jačanje stranke na terenu. Osvrnuo se i na okupaciju Ukrajine i implikacije koje se od tog rata mogu očekivati i u Hrvatskoj. Nešto više je o tome govorio i gostujući na Brodskoj televiziji u emisiji Presing. Na kraju govora poželio je uspješan rad novoizabranoj predsjednici GO HSU Slavonski Brod Meliti Dandi koju su nazočni delegati jednoglasno izabrali, kao i izabranim potpredsjednicima Tomilsavu Joziću i Goranu Pešutu.

U prvom nastupnom govoru predsjednica Danda zahvalila je na podršci i obećala da će se snažno uključiti u politički rad te da očekuje da Hrvatska stranka umirovljenika i u Slavonskom Brodu zauzme mjesto na političkoj sceni koje zaslužuje.