Novosti

Društvene mreže

Osiguran besplatan autobusni prijevoz za sve umirovljenike i osobe s invaliditetom u Međimurskoj županiji

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hrvatska stranka umirovljenika je posljednjih 26 godina na braniku zaštite prava i dostojanstva umirovljenika i starijih osoba. Nekad s više, a nekad s manje uspjeha, kao što je to slučaj i s drugim događajima i životnim situacijama.

Zadovoljstvo nam je prenijeti vam jednu pozitivnu vijest. Za sve umirovljenike i osobe s invaliditetom iz Međimurske županije od 1. svibnja je unutar županije osiguran besplatan autobusni prijevoz. Bitno je naglasiti da se odluka odnosi na sve umirovljenike bez obzira na visinu mirovine ili imovinski cenzus.

Ovaj jedinstven primjer u Hrvatskoj ne bi bio realiziran da u njega nije ugrađen i rad našeg županijskog vijećnika i potpredsjednika Stranke te predsjednika ŽO HSU Međimurske županije, gospodina Zlatka Marciuša.

Nadamo se da će ovaj potez čelnih osoba Međimurske županije biti podstrek i drugim jedinicama lokalne samouprave da pronađu financijska sredstva i pokažu dobru volju kako bi olakšali život umirovljenicima. Naravno i svim našim ostalim vijećnicima i članovima Stranke koji ustrajno rade za opće dobro i korist što će, vjerujemo, rezultirati i snažnijom biračkom podrškom i prepoznatljivošću među biračima.