Novosti

Nastavljamo s nuđenjem konkretnih rješenja!

U nastojanju da našim sugrađanima, osobito starije životne dobi, pružimo pomoć u prevladavanju svakodnevnih teškoća Savjet Hrvatske stranke umirovljenika izradio je Prijedlog

Društvene mreže

Predsjednik ŽO HSU Koprivničko-križevačke županije Željko Pintar na sjednici Skupštine Zajednice Udruga umirovljenika KKŽ

Facebook
Twitter
LinkedIn

U Koprivnici je u utorak, 29.3.2022., održana sjednica Skupštine Zajednice Udruga umirovljenika Koprivničko-križevačke županije.

Sjednici je prisustvovao predsjednik ŽO HSU Koprivničko-križevačke županije Željko Pintar, ujedno i predsjednik Županijskog Savjeta umirovljenika i osoba starije životne dobi, zamjenik župana Ratimir Ljubić i predsjednica Matice umirovljenika Hrvatske Višnja Fortuna uz ostale članove i predsjednika Zajednice.

Župan Ljubić je pohvalio rad Zajednice naglasivši kako Županija svojim brojnim programima i proaktivnom socijalnom politikom kontinuirano stvara i poboljšava uvjete za umirovljeničku populaciju.

Predsjednik Zajednice Tomo Jozek podnio je Izvješće o radu za prošlu godinu te zahvalio Županiji i Savjetu za umirovljenike i osobe starije životne dobi na podršci Zajednici koja okuplja 11 umirovljeničkih udruga. 

Tom prilikom je izjavio:

„Hvala Županiji na potpori našim programima isto kao i Županijskom Savjetu za umirovljenike koji su nam pomogli da imamo Zajednicu udruga umirovljenika. Nastavljamo suradnju s Maticom umirovljenika Hrvatske kao i sa svim ostalim institucijama kako bi radili na poboljšanju kvalitete života umirovljenika i lakšem ostvarivanju naših prava“.

Fotografija: kckzz.hr