Novosti

Društvene mreže

Predsjednik Gabričević na izbornoj skupštini Županijske organizacije HSU-a Zadarske županije

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nastavljajući sa statutarnim obvezama održavanja izbornih skupština u organizacijskim cjelinama po završetku lokalnih izbora u petak, 10. prosinca 2021. g. održana je izborna skupština Županijske organizacije HSU-a Zadarske županije.

Jednoglasnom podrškom nazočnih delegata za predsjednika je izabran Branislav Jelenić, a za dopredsjednike/ce Marija Oštarić i Marko Jurić.

Kao gost na izbornoj skupštini sudjelovao je predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Veselko Gabričević koji se u nadahnutom govoru obratio nazočnima i čestitao novoizabranom rukovodstvu na izboru.

Nakon skupštine predstavnike Hrvatske stranke umirovljenika predvođene predsjednikom Veselkom Gabrićevićem primio je u sjedištu Zadarske županije zamjenik župana Šime Vicković sa suradnicama. Domaćini su tom prigodom predstavnike Hrvatske stranke umirovljenika informirali o brojnim pogodnostima koje Zadarska županija daje umirovljenicima i osobama starije životne dobi. Na tome im se predsjednik Gabričević zahvalio i podržao dosadašnju uspješnu političku suradnju u skupštini Zadarske županije unutar vladajuće koalicije.

Susret je završio razmjenom protokolarnih darova i čestitkama za predstojeće Božićne blagdane.

Predsjednik Gabričević sa suradnicima na primanju kod zamjenika župana Zadarske županije Šime Vickovića: