Novosti

Izađite na izbore!

Poštovani umirovljenici i članovi Hrvatske stranke umirovljenika, pred nama su izbori koji su najvažniji i zato ne smijemo ostati kod kuće i

Društvene mreže

HSU započela razgovore s umirovljeničkim strankama

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Predsjednik HSU-a Veselko Gabričević primio je u ponedjeljak, 11. siječnja 2020. g. predsjednika umirovljeničke stranke BUZ g. Milivoja Špiku.

Time je započeo rad na ostvarivanju ideje ujedinjenja političkih stranaka umirovljeničkog predznaka, koju je i promovirao u kampanji za predsjednika stranke.

Dvojica predsjednika u sadržajnom razgovoru potvrdila su svoju predanost pokretanju novog procesa suradnje, koji bi u konačnici trebao biti kapitaliziran ujedinjenjem umirovljeničkih stranaka pod jedan stijeg.

Gabričević i Špika složili su se da udruživanje umirovljeničkih stranaka, uz visoku razinu suradnje s umirovljeničkim udrugama, nema alternativu i da su u tom pravcu spremni dati svoj maksimalni doprinos.

Predsjednik Gabričević nastavit će aktivnosti oko ujedinjenja umirovljenika Hrvatske razgovorima s drugim umirovljeničkim strankama u narednim danima.