Novosti

Osnovan ogranak HSU-a u Budrovcima!

Hrvatska stranka umirovljenika se uz redovito održavanje izvještajnih skupština organizacijskih cjelina svakim danom na terenu i osnažuje. S veseljem dijelimo vijest o

Društvene mreže

Izabrano novo vodstvo u Županijskoj organizaciji HSU Istarske županije

Facebook
Twitter
LinkedIn

U Puli je u utorak, 2. svibnja održana Izborno-izvještajna skupština Županijske organizacije HSU Istarske županije. Skupštini su prisustvovali predsjednici općinskih i gradskih organizacija HSU-a Istarske županije, delegati te općinski i gradski vijećnici iz redova HSU-a.

Jednoglasnom podrškom delagata za predsjednika je izabran Enco Crnobori, a za potpredsjednike Mauro Ukušić i Danijela Žgomba. U Nadzorni odbor izabrani su Žarko Petrović iz Raše, Alda Miletić iz Labina, Marino Kocijančić iz Umaga, Damjan Ribarić iz Novigrada i Aldo Rabak iz Buzeta, a za tajnicu županijske organizacije Alenka Bile-Perić.

Gosti Izborno-izvještajne skupštine bili su predsjednik ŽO HSU Primorsko-goranske županije Davor Zubović i predsjednik stranke Veselko Gabričević.

Novoizabrani predsjednik Enco Crnobori zahvalio je svima nazočnima na dolasku i naglasio da slijedi period napornog rada. “Stranka se po svojoj prirodi bavi pitanjima umirovljenika, međutim, stranka će se baviti i drugim pitanjima u sredinama u kojima djeluje, a bitna su za razvoj gospodarstva, održivog turizma i ekologije. Naime, pripadnici treće životne dobi itekako svojim iskustvom i stečenim znanjem mogu i moraju pridonijeti kvalitetnom političkom dijalogu i društveno gospodarskom razvoju društva”, zaključio je novi predsjednik ŽO HSU Istarske županije.

Djela, ne riječi!