Novosti

Rezultati izbora – zahvala

Hvala svima koji su dali svoj glas Hrvatskoj stranci umirovljenika i omogućili nastavak rada stranke u lokalnim zajednicama. Lokalni izbori 2021. su

Društvene mreže

Održan radni sastanak s predsjednicom Matice umirovljenika Hrvatske

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Dana 14.1.2021. održan je sastanak predsjednika i zamjenika predsjednika Hrvatske stranke umirovljenika g. Veselka Gabričevića i g. Srećka Vukovića s predsjednicom Matice umirovljenika Hrvatske gđom mr. Višnjom Fortunom.

U radnoj i srdačnoj atmosferi razmotrene su aktualne i važne teme za umirovljenike i općenito sve starije osobe u Republici Hrvatskoj:

smještaj u domovima umirovljenika, obiteljske mirovine, cenzus za dopunsko zdravstveno osiguranje, ugradnja dizala u stambene zgrade, Božićnica kao dugoročno i trajno pravo umirovljenika i posebice tzv. Covid dodatak za umirovljenike i starije osobe.

Posebno je istaknuta dugogodišnja kvalitetna suradnja Hrvatske stranke umirovljenika kao vodeće i jedine parlamentarne umirovljeničke stranke i Matice umirovljenika kao najveće i najstarije umirovljeničke organizacije umirovljenika, ali i potreba za zajedničkim sinergijskim djelovanjem radi poboljšanja položaja umirovljenika u Republici Hrvatskoj.