Novosti

Društvene mreže

Predsjednik Gabričević u Slavoniji čestitao bivšem gradonačelniku Đakova g. Zoranu Vinkoviću na pristupanju HSU-u

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Nastavljajući s pripremama za unutarstranačke izbore predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Veselko Gabričević posjetio je Slavoniju.

Tom je prigodom prilikom posjeta Đakovu čestitao gospodinu Zoranu Vinkoviću na pristupanju u stranku. Istaknuo je kako će bogato političko iskustvo stečeno u saborskim klupama i gradonačelničkoj funkciji Grada Đakova sigurno pridonijeti kvaliteti stranačkog rada u budućnosti.

Zahvaljujući na čestitkama gospodin Vinković je naglasio kako će se i nadalje zalagati za socijalnu osjetljivost prema svim građanima, a ne samo umirovljenicima. Ujedno je najavio kako će se kandidirati kao član Hrvatske stranke umirovljenika za gradonačelnika grada Đakova na sljedećim lokalnim izborima obzirom da mu je na nedavno završenim to bilo pravnim smicalicama onemogućeno.

U nastavku boravka u Slavoniji predsjednik Gabričevic je posjetio Našice i sudjelovao u pripremama za osnivanje nove gradske organizaije HSUa te u svečanom obilježavanju 30. obljetnice osnivanja 132. brigade HV-a.