Novosti

Društvene mreže

Novi povjerenik u ŽO HSU Istarske županije

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nastavljajući s jačanjem kadrovskih potencijala i pomlađivanja Stranke u Puli je na konferenciji za medije predstavljen novi povjerenik Županijske organizacije Istarske županije Enco Crnobori.

Uz novog povjerenika konferenciji je bio nazočan i predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Veselko Gabričević koji je u kratkim crtama predstavio dosadašnje i buduće aktivnosti stranke. Poželio je ujedno i uspješan rad novom povjereniku kojeg je kao vrlo kvalitetnog čovjeka upoznao još za vrijeme Domovinskog rata.

Gospodin Crnobori se zahvalio na ukazanom povjerenju i izjavio da je prvi put postao član neke političke stranke te da će sve učiniti da Hrvatska stranka umirovljenika u Istri zauzme političku poziciju koju zaslužuje.

Naime, Stranka djeluje 27 godina, godinama ima parlamentarni status i prema broju ustrojstvenih organizacija jedna je najvećih u Republici Hrvatskoj. Stoga je i u Istri cilj organizirati što veći broj općinskih i gradskih organizacija kako bi se na taj način poboljšao status i socijalni položaj umirovljenika u što većem broju jedinica lokalne uprave i samouprave.