Novosti

Sretan Dan žena!

Svim ženama, a osobito članicama i simpatizerkama Hrvatske stranke umirovljenika čestitamo Međunarodni dan žena!

Društvene mreže

OO HSU Lovran proslavio 17. godišnjicu

Facebook
Twitter
LinkedIn

Općinska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika Lovran je u ponedjeljak, 27. veljače, povodom 17. godišnjice osnutka održala svečanu skupštinu u restoranu Kvarner u Lovranu. Skupštinu je otvorila predsjednica organizacije koja je ujedno i njezina osnivačica, gđa Đurđica Tancabel.

OO HSU Lovran je osnovana 2006. godine i otada je vodi gđa Tancabel koja je za sve što je učinila dobila pohvale od predsjednika HSU-a Veselka Gabričevića.

“U proteklom ste razdoblju postigli doista zavidne političke rezultate i postali primjer drugima kako se može i mora raditi za boljitak umirovljenika”, stoji u pismu podrške g. Gabričevića.

Ovom prigodom vjernim članovima OO HSU Lovran dodijeljene su zahvalnice za 10 i 15 godina vjernosti i to za 2021., 2022. i 2023. godinu, obzirom da se u vrijeme pandemije skupština nije mogla održati.

Za 10 godina vjernosti u 2021. godini zahvalnice dobili Pjerina Dekanović, Ivanka Franjul, Fadil Hubanić, Santina Mavrinac, Evica Palmić, Marija Randi i Gospava Stojanović Petrović, u 2022. Ginter Imper, Julijana Matijević i Milan Matijević, a u 2023. Mirjana Blečić, Helena Brubnjak, Irenea Contus, Josip Contus, Sonja Medica i Valerio Medica.

Zahvalnice za 15 godina vjernosti u 2021. godini, a radi se o članovima koji su u stranci od osnutka, dakle sada već punih 17 godina, dobili su uz Đurđicu Tancabel još i Ana Gucul, Slavica Krizmanić, Mario Kružić, Božidar Ljubičić, Marija Marčetić, Miljenka Pondeljak, Slavko Pondeljak, Zdenko Rakitničan, Valerija Ribarić, Đurđica Šotola, Marijo Tancabel, Vanja Tancabel, Željka Tancabel i Marijana Zoretić.

Za 15 godina vjernosti u 2022. godini zahvalnice su primili Vera Brumnjak, Ivanka Dusper, Sonja Kalčić, Ferdinand Kalčić, Vesna Hempt, Maria Pia Kesten, Ljiljana Korić, Elvira Krznarić, Darinka Martinčić, Ilda Mihalić, Laura Miladinović, Silvana Milotić, Milica Mrak, Nada Mrak, Dragica Novak, Robert Popeskić, Jasna Prša, Jolanda Rumac, Smiljana Škifić, Dolores Tomišić i Silva Vagaja, a u 2023. godini Božica Duvnjak, Ivan Ivanić, Rina Ivanić, Josipa Lemić, Petar Milotić, Ana Miščenić i Edi Miščenić.

Želimo im puno uspjeha u daljnjem radu!