Novosti

Konstituiran Forum žena HSU-a

Hrvatska stranka umirovljenika konstituirala je Forum žena u srijedu, 3. srpnja 2024.g. Za predsjednicu je izabrana gđa Ema Culi, za zamjenicu Amadea

Završila priča HAESU ZA EU!

Nakon što je u srijedu, 24. travnja predana lista Hrvatske stranke umirovljenika za EU parlament naši su kandidati od početka predizborne kampanje

Društvene mreže

Predsjednik HSU-s Veselko Gabričević u posjetu Međimurskoj županiji

Facebook
Twitter
LinkedIn

Bogat cjelodnevni program imao je predsjednik HSU-a prilikom posjete Međimurskoj županiji na poziv predsjednika Županijske organizacije Međimurske županije HSU-a Zlatka Marciuša.

Posjet je započeo prijemom izaslanstva Hrvatske stranke umirovljenika u uredu župana Međimurske županije Matija Posavca i neizbježnim razgovorima vezanim uz pomoć umirovljenicima na županijskoj razini. Na obostrano zadovoljstvo zaključeno je kako je briga za starije osobe među jednim od prioriteta županijskih službi, a dokaz je i početak izgradnje Centra za starije osobe u Nedelišću. Predsjednik Gabričević je prilikom razgovora zahvalio županu Posavcu na svemu što čini za umirovljenike i starije osobe, kao i na uspješnoj dosadašnjoj suradnji s Hrvatskom strankom umirovljenika.

Uslijedio je posjet gradilištu Centra za starije osobe, a u večernjim satima je održana redovita izvještajna skupština OO HSU Nedelišće. Predsjednik Gabričević je tom prigodom zahvalio svim nazočnima na dosadašnjem radu i doprinosu u radu stranke, upoznao ih s aktivnostima središnjih stranačkih tijela i pozvao na dodatne napore i političke iskorake u osvit predstojećih parlamentarnih izbora.

Djela, ne riječi