Novosti

Izađite na izbore!

Poštovani umirovljenici i članovi Hrvatske stranke umirovljenika, pred nama su izbori koji su najvažniji i zato ne smijemo ostati kod kuće i

Društvene mreže

HSU u Primorsko-goranskoj županiji u dokazanoj koaliciji

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Pet političkih stranaka potpisalo je sporazum o zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Primorsko-goranskoj županiji u utorak, 9. ožujka 2021. g. u Rijeci.

SDP-PGS-IDS-HSU-HSS potpisali su koalicijski sporazum i obavezali se na izbornu suradnju u Primorsko-goranskoj županiji sa sloganom “Izaberi dokazano – povjerenje”.

Kandidat za župana bit će predsjednik primorsko-goranskog SDP-a Zlatko Komadina, a potpisnici uz aktualnog župana su predsjednik ŽO HSU Primorsko-goranske županije Davor Zubović, predsjednik PGS-a Darijo Vasilić, Srđan Srdoč (IDS) i Ivo Zrilić (HSS).

Davor Zubović rekao je da je koalicija pokazala da zna upravljati Primorsko-goranskom županijom, a što se najbolje vidjelo u teškim vremenima kada je počela pandemija COVID-19.

“Službeni sam kandidat za župana koalicije stranaka koja je ostala zajedno nakon četiriju godina vođenja Primorsko-goranske županije što svjedoči o stabilnosti. Što valja, traje. Sve što smo obećali smo ispunili. Tako će biti i ovaj put, a nadam se da će politička borba biti pravedna i korektna”, naglasio je Komadina.