Novosti

Osnovan ogranak HSU-a u Budrovcima!

Hrvatska stranka umirovljenika se uz redovito održavanje izvještajnih skupština organizacijskih cjelina svakim danom na terenu i osnažuje. S veseljem dijelimo vijest o

Društvene mreže

Kako stoji HSU? – Analizirali smo rezultate anketa triju agencija za istraživanje javnog mnijenja

Facebook
Twitter
LinkedIn

Unatoč brojnim nedostacima i pogreškama koje nam pokazuje istraživanje biračkog tijela višemjesečna analiza ipak s velikom sigurnošću može pokazati trend kojim se kreće podrška birača.

S tim ciljem prikupili smo podatke tri različite agencije za istraživanje javnog mnijenja koje možete vidjeti na priloženim fotografijama i sa zadovoljstvom možemo zaključiti da smo na pravom putu.

Naime, otkad je g. Veselko Gabričević predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika porast potpore i preferencije birača prema Hrvatskoj stranci umirovljenika je kontinuiran. Zanimljivo je pri tome analizirati i pojedine skokove u potpori birača, tj. korelaciju sa stranačkim aktivnostima i medijskim istupima. Najsvježiji je primjer isključenje iz stranke g. Silvana Hrelje koje se manifestiralo u većoj potpori birača, što je i konstatirano u prilogu Večernjeg lista prilikom objave CroElecto rezultata.

Podaci agencija pogledajte na sljedećim fotografijama: