Novosti

Društvene mreže

Dan sjećanja na žrtve Domoinskog rata i Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Šabrnje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje izaslanstvo branitelja Hrvatske stranke umirovljenika predvođeno predsjednikom, umirovljenim generalom Veselkom Gabričevićem i predsjednikom Foruma branitelja HSU-a umirovljenim brigadirom Zvonimirom Lulićem, položilo je vijenac i zapalilo svijeću na Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata u Vukovaru i kod Spomen obilježja na Ovčari.

Tom je prigodom predsjednik Gabričević izjavio:“ Danas smo ispred Hrvatske stranke umirovljenika i Foruma branitelja položili vijenac i odali počast braniteljima i žrtvama Vukovara i izrazili pijetet prema onima koji su branili i obranili ne samo Vukovar, već čitavu Hrvatsku i dali doprinos u stvaranju lijepe naše. Cijela Hrvatska je Vukovar, Vukovar je cijela Hrvatska, i to ne samo danas i ovih dana kada se osobito sjećamo žrtava Vukovara i Škabrnje. To bi svi trebali imati na umu, a osobito političari i osobe čija izgovorena riječ u javnom prostoru ima posebnu težinu!“

Domaćin izaslanstva bio je tajnik stranke Marinko Lukenda, ujedno predsjednik županijske organizacije HSU-a Vukovarsko-srijemske župnije, sa svojim najbližim suradnicima.

Djela, ne riječi!