Novosti

Društvene mreže

Formirano Programsko vijeće Radija HAESU!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Prva sjednica Programskog vijeća Internet Radija HAESU održana je u četvrtak, 4. svibnja u prostorijama Stranke nedugo nakon svečanog otvaranja Radija. Programsko vijeće je formirano u sastavu: dr.sc. Ankica Čizmek – predsjednica, Ivanka Baštek – tajnica te članovi – dr.sc. Davor Mezulić, mr.sc. Edvin Jurin, dr.sc. Ante Škember, Lili Lermann i Thomas Dolački.

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Veselko Gabričević uvodno je pozdravio članove Vijeća i zaželio im uspješan rad. Nakon dvosatne rasprave zaključeno je kako će se istovremeno razvijati i portal HAESU te je pripremljena programska shema koja uključuje emisije namijenjene ciljanoj populaciji slušatelja – umirovljenicima.

Ubrzo se očekuje i javljanje uživo kako bi se ostvario kvalitetniji kontakt sa slušateljima i uz stručne goste u studiju odgovorilo na pojedina pitanja koja tište umirovljenike. S tehničke strane dogovoreno je da se pokuša realizirati i Digital audio broadcast (DAB) prijenos radio programa te uvrsti radio HAESU u programe nacionalnih operatera kablovskog radio prijenosa. Izneseno je i nekoliko prijedloga za imenovanje glazbenog urednika o čemu će se donijeti odluka na sljedećoj sjednici Programskog vijeća.

Djela, ne riječi!