Novosti

Konstituiran Forum žena HSU-a

Hrvatska stranka umirovljenika konstituirala je Forum žena u srijedu, 3. srpnja 2024.g. Za predsjednicu je izabrana gđa Ema Culi, za zamjenicu Amadea

Završila priča HAESU ZA EU!

Nakon što je u srijedu, 24. travnja predana lista Hrvatske stranke umirovljenika za EU parlament naši su kandidati od početka predizborne kampanje

Društvene mreže

Gradska organizacija HSU Šibenik dobila novo vodstvo!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Gradska organizacija HSU Šibenik održala je u ponedjeljak, 27. lipnja, izbornu skupštinu na kojoj je izabrala novo vodstvo. G. Petar Rajević, poznati šibenski poduzetnik, izabran je za predsjednika ove organizacije.

Preuzimajući odgovornu funkciju naglasio je da će sve svoje potencijale i dugogodišnje iskustvo usmjeriti u politički rad s ciljem da umirovljenici što dostojnije provedu umirovljeničke dane.

Osim u gradu Šibeniku nastojat će stranačke aktivnosti proširiti i u cijeloj Šibensko-kninskoj županiji jer, nažalost, kao i u čitavoj Hrvatskoj, tako i na ovom području, sve je više umirovljenih građana.

Uspješan politički rad gospodinu Rajeviću poželio je i predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Veselko Gabričević, koji je bio nazočan na izbornoj skupštini.