Novosti

Društvene mreže

Stranka HUZ prešla u HSU

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hrvatska stranka umirovljenika potpisala je danas, 12. veljače 2021. g. sporazum o prelasku u HSU sa strankom Hrvatski umirovljenici zajedno.

Predsjednik HSU-a Veselko Gabričević primio je predsjednika HUZ-a Branka Spajića s kolegama u prostorijama HSU-a u Zagrebu, gdje su potpisali Sporazum o prelasku HUZ-a u HSU. Čelnici HUZ-a su se obvezali da će u roku od 7 dana podnijeti zahtjev za gašenje stranke Ministarstvu pravosuđa i uprave te da će cjelokupno njihovo članstvo prijeći u organizacijske oblike HSU-a. Novi članovi nisu tražili nikakve funkcije u novoj stranci te su ispunili pristupnice HSU-a.

Predsjednik HSU-a izrazio je zadovoljstvo prelaskom HUZ-a u HSU jer je na ujedinjavanju umirovljeničkih stranaka i temeljio svoju kampanju za predsjednika Stranke. „Nadam se da će i ostale umirovljeničke stranke slijediti njihov primjer“, rekao je g. Gabričević.

Predsjednik HUZ-a g. Branko Spajić također je izrazio zadovoljstvo činom prelaska u HSU i pozvao druge umirovljeničke opcije da učine isto za boljitak umirovljenika.