Novosti

Društvene mreže

Dođite na podjelu doniranih mandarina u petak, 29.10.2021., u 10.00 sati u Importanne galeriji u Zagrebu

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Hrvatska stranka umirovljenika će u petak, 29. listopada s početkom u 10.00 sati na štandu u Importanne galeriji pored pokretnih stepenica podijeliti 150 paketa mandarina pristiglih iz Metkovića. Mandarine su donacija članova stranke iz Metkovića koje je angažirao gradski vijećnik Siniša Bebić, a do Zagreba prijevoz je omogućen zahvaljujući pomoći obrta M & K za prijevoz i usluge iz Metkovića!

Uz javnu podjelu 300 kilograma mandarina donirana je slična količina i Domu za starije osobe Ksaver. Na taj će način Hrvatska stranka umirovljenika u suradnji s donatorima omogućiti pojedinim obiteljima i korisnicima Doma za starije osobe da se dodatno zaslade i pojedu zdravi obrok. Jer za nas kampanja i politička promidžba ne traje samo pred izbore, već čitavu godinu.

Tako smo nedavno omogućili novčanu donaciju Zakladi biskup Josip Lang, a u pripremi su i nove humanitarne i donatorske aktivnosti namijenjene u prvom redu najsiromašnijim članovima našeg društva! Takvih je nažalost sve više tako da imamo pune ruke posla. Stoga zahvaljujemo svim našim dosadašnjim sponzorima i donatorima koji pokazuju razumijevanje za naše napore te ujedno pozivamo i nove da nam se pridruže!

Predsjednik stranke Veselko Gabričević osobno će sudjelovati u podjeli mandarina i odgovarati na upite i upoznavati se s građanima.