Novosti

Društvene mreže

Izabran novi predsjednik Županijske organizacije HSU-a Krapinsko-zagorske županije

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Županijska organizacija HSU-a Krapinsko-zagorske županije održala je izbornu skupštinu u utorak, 9. studenog 2021. g., u Mariji Bistrici.

Skupštini su prisustvovali uz delegate županijske organizacije predsjednik HSU-a Veselko Gabričević i župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

Za novog predsjednika izabran je Željko Čleković, a za potpredsjednike Nikola Pasariček i Ivan Hajnić

Josip Kovačić, koji je 3 mandata vršio dužnost predsjednika ŽO na novi mandat se nije odlučio jer “prepušta vodstvo stranke mlađima”. Podnio je izvješće o radu u dosadašnjem mandatu i zahvalio svim članovima na podršci u 12 godina završivši govor rečenicom koja je i obilježila njegovo vodstvo: ”Želim vama, vašim obiteljima i svim našim članovima dug život, zdravlja, sreće i mirovine veće”. 

Župan Kolar je u svom obraćanju skupu zahvalio dosadašnjem vodstvu na suradnji, čestitao novom predsjedniku i izrazio uvjerenje u nastavak suradnje. 

Predsjednik Gabričević je zahvalio dosadašnjem predsjedniku, čestitao novom, ali i cijeloj županijskoj organizaciji na rezultatima te obećao nastavak dobre suradnje.

Novi predsjednik Željko Čleković je zahvalio na izboru te istaknuo da ima dobre namjere pomoći da umirovljenici dođu na nivo koji bi svi željeli. ”Novo rukovodstvo, vjerujem da će mi pomoći da napravimo situaciju u kojoj ćemo i dalje biti koalicijski partner kojega uvažavaju. Da nećemo biti naporan partner, već da će naša podrška u središnjicu županijske organizacije i dalje biti kvalitetna”, rekao je Čleković. Zahvalio je i dosadašnjem predsjedniku Kovačiću u ime svih članova županijske organizacije i zaželio dobro zdravlje svima.

Novom rukovodstvu želimo puno uspjeha u radu!