Novosti

Društvene mreže

Izađite na izbore!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Poštovani umirovljenici i članovi Hrvatske stranke umirovljenika,

pred nama su izbori koji su najvažniji i zato ne smijemo ostati kod kuće i time dopustiti drugima da donose odluke umjesto nas. Na ovim izborima imamo mogućnost da izaberemo poštene, iskrene i one koji su spremni pomagati osobama treće životne dobi.

Jedinice lokalne samuprave u mogućnosti su, ali i u obavezi da skrbe o osobama starije životne dobi. Međutim, svjedoci smo činjenice da u sredinama gdje umirovljenici ne participiraju u vlasti nitko za njih ne skrbi.
Sramotno male mirovine, nedostatne za dostojan život čovjeka, starost i često bolest su ono što je gotovo pravilo u borbi za svakodnevno preživljavanje na žalost većine umirovljenika. Svjedoci smo da u gradovima, općinama i županijama gdje HSU učestvuje i djeluje u vijećima i skupštinama ili participira u obnašanju vlasti mnogi problemi umirovljenika brže i lakše se rješavaju, kao npr. isplata božićnica i uskrsnica, besplatan gradski i prigradski prijevoz, plaćanje police dopunskog zdravstvenog osiguranja, lakši smještaj u domove umirovljenika, smještaj u dnevne boravke, olakšane zdravstvene usluge itd.

Ovo su samo neki od razloga da 16.svibnja izađete na izbore i svoj glas date našim kandidatima i kandidatima koje podupire naša stranka.

Pozivam sve naše članove i sve umirovljenike da iskoriste svoje biračko pravo, izađu na izbore i glasaju za kandidate naše stranke.

Želim vam dobro zdravlje i da na predstojećim izborima ostvarite ono što zaslužujete.

Predsjednik HSU-a
Veselko Gabričević