Novosti

Konstituiran Forum žena HSU-a

Hrvatska stranka umirovljenika konstituirala je Forum žena u srijedu, 3. srpnja 2024.g. Za predsjednicu je izabrana gđa Ema Culi, za zamjenicu Amadea

Završila priča HAESU ZA EU!

Nakon što je u srijedu, 24. travnja predana lista Hrvatske stranke umirovljenika za EU parlament naši su kandidati od početka predizborne kampanje

Društvene mreže

Predizborna kampanja u Primorsko-goranskoj i Zadarskoj županiji

Facebook
Twitter
LinkedIn

Predsjednik HSU-a Veselko Gabričević je u nastavku predizborne kampanje za izbore za Hrvatski sabor 17. travnja obišao dijelove Primorsko-goranske i Zadarske županije. Posjetio je Rijeku, Čavle, Ravnu Goru , Obrovac i otok Pag.

U Rijeci je u ponedjeljak, 8. travnja prisustvovao 33. obljetnici osnivanja postrojbe specijalne policije Ajkula. Tom prigodom je posjetio izložbu ratnih fotografija postrojbe izloženih na riječkom Korzu, položio vijenac i upalio svijeću s generalima Medvedom i Kruljcem na riječkoj Delti te nazočio Svetoj misi na Trsatu.

Predsjednik Gabričević je isti dan u Primorsko-goranskoj županiji obišao Čavle i Ravnu Goru. U Čavlima je zapalio svijeću ispred Spomen ploče hrvatskim braniteljima i družio se s članovima i simpatizerima stranke. U Ravnoj Gori je uz druženje s članovima stranke, u Domu kulture prisustvovao predstavljanju kandidata na listi koalicije “Za sve izazove” u VIII. izbornoj jedinici. Na tom događaju obilježena je i 34. godišnjica osnivanja HDZ-a u Gorskom kotaru, na koju je došao i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

Kako bi osigurao što veću potporu i u VII. izbornoj jedinici na čijoj je listi, g. Gabričević je u utorak, 9. travnja posjetio otok Pag i Obrovac. Na Pagu se družio s umirovljenicima u Kolanu, Pagu i Posedarju, a ostvario je i važne kontakte i zalog za buduću suradnju u gradu Obrovcu.

Djela, ne riječi!