Novosti

Konstituiran Forum žena HSU-a

Hrvatska stranka umirovljenika konstituirala je Forum žena u srijedu, 3. srpnja 2024.g. Za predsjednicu je izabrana gđa Ema Culi, za zamjenicu Amadea

Završila priča HAESU ZA EU!

Nakon što je u srijedu, 24. travnja predana lista Hrvatske stranke umirovljenika za EU parlament naši su kandidati od početka predizborne kampanje

Društvene mreže

Održane sjednice najviših tijela stranke – donesena odluka o izlasku na parlamentarne izbore

Facebook
Twitter
LinkedIn

Danas su u Središnjici Stranke održane sjednice najviših upravljačkih tijela – Predsjedništva i Središnjeg odbora. Tema je bila izlazak na izbore za Hrvatski sabor 2024. godine. Na obje sjednice se sadržajno i konstruktivno raspravljalo te je donijeta odluka da HSU na izbore izađe u koaliciji s Hrvatskom demokratskom zajednicom.

Od svih opcija izlaska na izbore, koalicija s HDZ-om je svim članovima tijela stranke bila najprihvatljivija jer Hrvatskoj stranci umirovljenika osigurava parlamentarni status. Parlamentarni status znači daljnju borbu za prava umirovljenika kroz institucije i veću mogućnost utjecaja na donošenje odluka koje se tiču umirovljenika i njihovog životnog standarda.

Hrvatska stranka umirovljenika se obvezuje svim građanima, a posebno umirovljenicima na borbu za rješavanje problema, ma kako se oni beznačajni nekima činili, svakog umirovljenika. Ulaskom u koaliciju s HDZ-om cilj nam je postići mnogo više za umirovljenike, što je moguće sudjelovanjem u vlasti.

Djela, ne riječi!