Novosti

Društvene mreže

Održane sjednice Predsjedništva i Središnjeg odbora stranke

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Unatoč pogoršanoj političkoj situaciji i ratnoj ugrozi u našem okruženju stranačke aktivnosti u Hrvatskoj stranci umirovljenika nisu stale.

Dapače, obzirom na sve veće inflatorne udare na naše sugrađane i osobito umirovljenike naša je uloga i značaj od sve veće važnosti i pogledi brojnih naših starijih sugrađana usmjereni su prema nama.

Dokaz su tome i brojni upiti koji nam svakodnevno pristižu elektronskom poštom i na koje nastojimo što revnije odgovoriti.

Sukladno tome danas je održana 29. sjednica Predsjedništva i 5. sjednica Središnjeg odbora Hrvatske stranke umirovljenika. Na već tradicionalnom mjestu u Hotelu Laguna u Zagrebu okupili su se svi osim jedne opravdano odsutne članice Predsjedništva i Središnjeg odbora.

U demokratskom ozračju i atmosferi razmotrena je aktualna politička situacija, izglasan završni račun za 2021. godinu, usvojen rebalans proračuna za ovu godinu, prihvaćeno Izvješće o realizaciji aktivnosti u prošloj godini i raspravljano o unutarstranačkoj problematici.

Nazočnim članovima stranke uručen je primjerak jedinstvenog promidžbenog deplijana koji je izradio Centralni izborni stožer, a s kojim će ove godine započeti terenski rad u promociji stranke.

Zahvalivši se svima na dolasku predsjednik stranke Veselko Gabričević čestitao je unaprijed Uskršnje blagdane i najavio promidžbenu akciju kojom će se prije Uskrsa stanovnicima kontejnerskog naselja u Petrinji podijeliti prigodni pokloni.