Novosti

Uoči otvaranja Pelješkog mosta!

Hrvatska je od svoje samostalnosti izgradila vrlo malo kapitalnih infrastrukturnih objekata tako da je sutrašnje otvaranje Pelješkog mosta doista jedan povijesni događaj.

Društvene mreže

Polaganje vijenca na Spomeniku domovini povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

Facebook
Twitter
LinkedIn

Povodom Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje zahvaljujemo svima koji su na bilo koji način sudjelovali u Domovinskom ratu i pridonijeli obrani jedine nam domovine!

Izaslanstvo branitelja Hrvatske stranke umirovljenika predvođeno generalom Veselkom Gabričevićem, ujedno predsjednikom stranke, je položilo vijenac i zapalilo svijeću na Spomeniku domovini u Zagrebu.

U izaslanstvu su bili i umirovljeni brigadiri Tony Rosy i Domagoj Sivrić, pukovnik Žarko Delač i umirovljeni invalid Domovinskog rata Marinko Lukenda, ujedno predsjednik ŽO HSU-a Vukovarsko-srijemske županije.

Izaslanstvu se pridružio i arhitekt Spomenika domovini prof. Nenad Fabijanić koji je stranački savjetnik za pitanja vezana uz arhitekturu i urbanizam.

Veselko Gabričević daje izjavu za medije
Nenad Fabijanić daje izjavu za medije