Novosti

Covid dodatak – ne odustajemo!

U moru informacija naš zahtjev za Covid dodatkom stoji. Na sastanku u Vladi 11.2.2021. g. taj zahtjev je glasio: umirovljenici koji imaju

hsu huz

Stranka HUZ prešla u HSU

Hrvatska stranka umirovljenika potpisala je danas, 12. veljače 2021. g. sporazum o prelasku u HSU sa strankom Hrvatski umirovljenici zajedno. Predsjednik HSU-a

Društvene mreže

Predsjednik Gabričević dogovorio suradnju sa Strankom umirovljenika

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Veselko Gabričević primio je tajnika Stranke umirovljenika g. Žarka Delača u petak, 19.2.2021. g. u prostorijama HSU-a u Zagrebu. Razgovarali su o položaju umirovljenika u Hrvatskoj i dogovorili projektnu suradnju dviju umirovljeničkih stranaka.

Dugogodišnji prijatelji razgovarali su o oblicima projektne suradnje, o zajedničkom iznošenju stavova koji se tiču svih umirovljenika koji žive u Republici Hrvatskoj, kao i zahtjevima koji umirovljenici upućuju Vladi RH.

“Zajedničko istupanje u javnost umirovljeničkih stranaka može samo ojačati poziciju umirovljenika. Težimo ujedinjenju svih umirovljeničkih opcija koje su se godinama raspršivale, težimo tome da je naš glas zaista glas svakog umirovljenika u RH”, rekao je g. Gabričević.