Novosti

Konstituiran Forum žena HSU-a

Hrvatska stranka umirovljenika konstituirala je Forum žena u srijedu, 3. srpnja 2024.g. Za predsjednicu je izabrana gđa Ema Culi, za zamjenicu Amadea

Završila priča HAESU ZA EU!

Nakon što je u srijedu, 24. travnja predana lista Hrvatske stranke umirovljenika za EU parlament naši su kandidati od početka predizborne kampanje

Društvene mreže

Predsjednik Gabričević u Ličko-senjskoj i Sisačko-moslavačkoj županiji

Facebook
Twitter
LinkedIn

Predsjednik stranke Veselko Gabričević proteklih dana je obišao Otočac, Sisak, Kutinu, Popovaču i Petrinju u sklopu predizborne kampanje za parlamentarne izbore.

U petak, 5. travnja je na konferenciji za novinare u Otočcu uz povjerenika HSU-a za Ličko-senjsku županiju Ivana Božinovića i koordinatora stranke za VII. izbornu jedinicu Peju Trgovčevića predstavio program stranke nakon izbora.

Dan nakon, u subotu, 6. travnja napravio je turneju po Sisačko-moslavačkoj županiji, gdje je posjetio gradove Sisak, Kutinu i Petrinju te općinu Popovaču. Družio se s članovima i simpatizerima stranke te je uz predstavljanje programa HSU-a odgovarao na pitanja građana.

Predsjednik ima u planu obići sve dijelove VII. izborne jedinice u kojoj se nalazi na listi pobjedničke koalicije, a koja obuhvaća cijelu Ličko-senjsku i Karlovačku županiju te dijelove Sisačko-moslavačke, Zadarske i Primorsko-goranske županije. Predsjednik Gabričević je na 6. mjestu liste broj 7 – liste koalicije HDZ-HSLS-HDS-HNS-HSU. Izađite na izbore i glasajte za našu listu!