Novosti

Konstituiran Forum žena HSU-a

Hrvatska stranka umirovljenika konstituirala je Forum žena u srijedu, 3. srpnja 2024.g. Za predsjednicu je izabrana gđa Ema Culi, za zamjenicu Amadea

Završila priča HAESU ZA EU!

Nakon što je u srijedu, 24. travnja predana lista Hrvatske stranke umirovljenika za EU parlament naši su kandidati od početka predizborne kampanje

Društvene mreže

Predstavljanje programa za umirovljenike koalicije Za sve izazove i nastavak kampanje u Primorsko-goranskoj županiji

Facebook
Twitter
LinkedIn

Predsjednik HSU-a Veselko Gabričević je zajedno s premijerom Andrejem Plenkovićem u srijedu, 10. travnja u Matici hrvatskoj u Zagrebu predstavio Plan i mjere za umirovljeničku populaciju u sklopu programa koalicije Za sve izazove koja izlazi na parlamentarne izbore.

U sklopu tribine bilo je riječi o dosadašnjim poduzetim mjerama Vlade RH prema umirovljenicima koje su rezultirale poboljšanjem njihovog životnog standarda. Na tribini je uz predsjednika Vlade i predsjednika HSU-a nazočio i ministar rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Marin Piletić. Održana je i konstruktivna rasprava o trenutnoj umirovljeničkoj problematici te su predstavljene smjernice i projekti za buduće razdoblje s ciljem daljnjeg poboljšanja standarda umirovljenika.

Predsjednik HSU-a nastavio je u srijedu predizbornu kampanju u Primorsko-goranskoj županiji (PGŽ) obilaskom Gorskog kotara. Pritom se u Vrbovskom susreo s gradonačelnikom Mufićem, u Delnicama s članovima i simpatizerima stranke te u Lokvama s našim članovima razgovarajući o rješenjima za probleme umirovljenika.

Predsjednik je u pratnji koordinatora za VII. izbornu jedinicu Peju Trgovčevića završio obilazak PGŽ u četvrtak, 11. travnja posjetom Kastva, Kostrene, Viškova i Matulja. Uz razgovor o aktualnoj političkoj situaciji sa stranačkim čelnicima i simpatizerima stranke u ovim mjestima su podijeljeni promidžbeni materijali HSU-a kako bi što više glasača u VII. izbornoj jedinici na listi broj 7. zaokružilo našeg kandidata Veselka Gabričevića na broju 6.