Novosti

Konstituiran Forum žena HSU-a

Hrvatska stranka umirovljenika konstituirala je Forum žena u srijedu, 3. srpnja 2024.g. Za predsjednicu je izabrana gđa Ema Culi, za zamjenicu Amadea

Završila priča HAESU ZA EU!

Nakon što je u srijedu, 24. travnja predana lista Hrvatske stranke umirovljenika za EU parlament naši su kandidati od početka predizborne kampanje

Društvene mreže

Uskrsnice za umirovljenike

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vlada RH odlučila je pružiti još jednu novčanu potporu umirovljenicima, i to prije Uskrsa, najvećeg kršćanskog blagdana. Ova šesta jednokratna novčana pomoć obuhvatit će oko 830.000 umirovljenika, a potpore će se kretati od 160, 120, 80, 60 i 50 eura.

Podsjećamo, Hrvatska stranka umirovljenika je zatražila uskrsnice za umirovljenike na konferenciji za medije održanoj 1. ožujka, a danas je na sastanku u Vladi delegacija HSU predvođena predsjednikom stranke Veselkom Gabričevićem pozdravila odluku Vlade o isplati novčane pomoći i razgovarala o još nekim temama bitnima za umirovljenike.

Novčana pomoć pred Uskrs će biti jednaka kao i božićnica te će je dobiti svi umirovljenici čija mirovina ne prelazi 880 eura.