Novosti

Konstituiran Forum žena HSU-a

Hrvatska stranka umirovljenika konstituirala je Forum žena u srijedu, 3. srpnja 2024.g. Za predsjednicu je izabrana gđa Ema Culi, za zamjenicu Amadea

Završila priča HAESU ZA EU!

Nakon što je u srijedu, 24. travnja predana lista Hrvatske stranke umirovljenika za EU parlament naši su kandidati od početka predizborne kampanje

Društvene mreže

Uspjeh i na izborima za mjesne odbore u Lovranu!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Nakon provedenih izbora za mjesne odbore u Lovranu u nedjelju, 18. lipnja, slobodno možemo reći da na svakim sljedećim izborima raste uspjeh Hrvatske stranke umirovljenika.

Naime, na izborima održanim u Vinkovcima listi HSU-a na izborima za mjesne odbore povjerenje je dalo više od 20% birača dok je u Lovranu između 21 vijećnika izabrano šestero iz naše stranke. I to unatoč spriječenosti predsjednice Općinske organizacije HSU-a Lovran Đurđice Tancabel da se aktivnije uključi u predizbornu kampanju.

U Mjesni odbor Bahova ušli su Robert Popeskić, Vanja Tancabel i Mirna Dačić s liste HSU-a, a novi vijećnicu naše stranke postali su i Majda Dobrec te Rita Linšak u MO Lovranšćina i Jasna Prša u MO Rezine.

Čestitamo novoizabranim vijećnicima!

Djela, ne riječi!