Novosti

Konstituiran Forum žena HSU-a

Hrvatska stranka umirovljenika konstituirala je Forum žena u srijedu, 3. srpnja 2024.g. Za predsjednicu je izabrana gđa Ema Culi, za zamjenicu Amadea

Završila priča HAESU ZA EU!

Nakon što je u srijedu, 24. travnja predana lista Hrvatske stranke umirovljenika za EU parlament naši su kandidati od početka predizborne kampanje

Društvene mreže

Veselko Gabričević u Karlovačkoj županiji

Facebook
Twitter
LinkedIn

Predsjednik HSU-a Veselko Gabričević nastavio je predizbornu kampanju za parlamentarne izbore obilaskom Karlovačke županije koja cijela pripada VII. izbornoj jedinici u kojoj se on nalazi na listi broj 7. koalicije HDZ-HSLS-HDS-HNS-HSU na rednom mjestu broj 6.

U petak, 12. travnja Gabričević je u Karlovcu na konferenciji za medije uz predsjednika Županijske organizacije HSU-a Karlovačke županije Franu Kaleba predstavio program HSU-a. Okupili su se tu i članovi stranke i građani koji su saslušali izlaganje o mjerama i aktivnostima koje je ova vlada provela kako bi poboljšala životni standard umirovljenika i razlozima za glasanje za nastavak provedbe takve politike.

Sljedeći dan, subotu, predsjednik je proveo u posjeti Dugoj Resi, Ogulinu i Draganiću gdje se također susreo s brojnim članovima i simpatizerima stranke. Uz puno razgovora o umirovljeničkoj problematici Gabričević je strpljivo odgovarao na sva postavljena pitanja.